Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Beatrix Truijen, geboren te Horn op 7 november 1818, overleden aldaar op 8 april 1845, dochter van Peter Truijen en Gertrudis Timmermans.


Zij is getrouwd te Horn op 27 mei 1844 met
Leonard Peeters, landbouwer en wethouder, geboren te Horn op 14 oktober 1807, overleden aldaar op 1 februari 1882, zoon van Guillaume Peters en Jeanne Voegelaers.
(Hij is eerder getrouwd te Horn op 22 september 1831 met Marie Catharinne Daemen, geboren te Horn op 6 augustus 1810, overleden aldaar op 13 juli 1842, dochter van Arnold Daemen en Catharina Hendrikx.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina