Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Gielen, geboren te Helden op 30 april 1834, overleden aldaar op 24 februari 1901, dochter van Jan Gielen en Elisabeth Kalders.


Zij is getrouwd te Helden op 12 april 1860 met
Petrus Lemmen, akkerman, geboren te Helden op 12 februari 1827, overleden aldaar op 7 oktober 1876, zoon van Nicolaas Lemmen en Petronella Wolters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Elisabeth, dienstmeid en landbouwster, geboren te Helden op 25 december 1863, overleden aldaar op 13 maart 1938.
    Zij is getrouwd te Maasbree op 22 april 1892 met Peter Mathijs Verlinden, molenaarsknecht, geboren te Hunsel op 21 september 1854, zoon van Jean Verlinden en Anne Dinpha Venner.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina