Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Willem Hendrik Peters, hoofdonderwijzer, geboren te Horn op 18 augustus 1862, overleden te Nijmegen op 18 februari 1941, zoon van Jean Mathieu Peters en Maria Elisabeth Sybilla Nouwen.


Hij is getrouwd te Ohé en Laak op 7 november 1898 (1) met
Maria Cornelia Dortants, geboren te Brunssum op 5 januari 1860, overleden te Nijmegen op 27 mei 1908, dochter van Jan Adam Dortants en Maria Catharina Prumper.

Hij is getrouwd te Helmond op 25 januari 1910 (2) met
Anna Maria Margaretha van Gemert, geboren te Helmond op 3 juni 1874, dochter van Roelof van Gemert en Petronella Raijmakers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina