Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christina Maasen, tapster, geboren te Helden op 14 mei 1807, dochter van Paulus Maasen en Bartholina Meeuwissen.


Zij is getrouwd te Helden op 12 november 1828 met
Joannes Arnoldus Coumans, kuiper, geboren te Schinnen rond 1805, zoon van Adam Coumans en Maria Gertrudis Peusens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Hubertus, kuiper, geboren te Maasbree op 14 september 1829.
    Hij is getrouwd te Helden op 12 april 1858 (1) met Hendrina Lemmen, geboren te Helden op 31 juli 1821, dochter van Theodorus Lemmen en Gertrudis Verschaeren.
    Hij is getrouwd te Helden op 6 juli 1864 (2) met Joanna Coopmans, dienstmeid, geboren te Maasbree op 25 augustus 1837, dochter van Andries Coopmans en Maria Catharina Klercken.
    Hij is getrouwd te Helden op 14 april 1875 (3) met Maria Elisabeth Gorts, dagloonster, geboren te Meijel op 15 augustus 1835, dochter van Henri Goorts en Margarite Houben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina