Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Magdalena Scholl.


Zij was gehuwd met
Ignatius Schram, schoenmaker en schoolmeester.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Walterus, geboren te Heel rond 1795, overleden te Haelen op 6 juli 1837.
  • 2 : Laurentius Ferdinandus, werkknecht en dagloner, geboren te Heel op 13 november 1797.
    Hij is getrouwd te Beegden op 7 augustus 1822 met Petronella Coumans, dienstmeid, geboren te Heel in mei 1800, dochter van Joannes Coumans en Barbara Knoops.
  • 3 : Benedicta Helena, dienstmeid, geboren te Heel rond 1800, wonende aldaar.
    Zij is getrouwd te Helden op 23 september 1829 met Jacobus Bos, dagloner en akkerbouwer, geboren te Sevenum rond 1799, wonende te Heel, zoon van Nicolaas Bos en Helena Kersten.
  • 4 : Christiaan, schoenmaker en dagloner, geboren te Heel en Panheel rond 1801.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 26 april 1830 met Maria Elisabeth Linssen, dienstmeid en dagloonster, geboren te Beegden rond 1800, dochter van Andreas Linssen en Catharina Crijnts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina