Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Adrianus Franciscus Jacobus H. van den Muijsenberg, bankwerker.


Hij was gehuwd met
Theodora Wilhelmina Abbenhuis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Petronella, geboren te Willemstad op 23 juni 1908, overleden te Neer op 27 oktober 2001, begraven aldaar op 31 oktober 2001.
    Zij is getrouwd te Breda op 18 oktober 1934 (1) met Jacob Hermanus Berkhout, electromonteur, geboren te Culemborg op 12 augustus 1904, overleden te Malchow (D) op 31 mei 1945, zoon van Dirk Berkhout en Johanna Wilhelmina Huijbens.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 1 oktober 1965 (2) met Franciscus Hubertus Cuijpers, onderwijzer, hoofdonderwijzer en hoofd der school, geboren te Echt op 10 september 1902, overleden te Roermond (Z) op 17 maart 1980, zoon van Joannes Henricus Cuijpers en Wilhelmina Janssen.
    (Hij is eerder getrouwd te Herten op 10 mei 1929 met Maria Helena Gertrudis Verheesen, onderwijzeres, geboren te Herten op 5 augustus 1902, overleden te Roermond (Z) op 9 november 1963, dochter van Jacobus Hubertus Verheesen en Maria Margaretha Hubertina Hillen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina