Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerardus van Nisselroij, sigarenmaker, landbouwer en koopman, geboren te Helden op 21 januari 1875, zoon van Jan Mathijs van Nisselroij en Willemina Hubertina Ebisch.


Hij is getrouwd te Helden op 23 oktober 1905 met
Beatrix Jeucken, geboren te Helden rond 1882, dochter van Pieter Jacobus Jeucken en Johanna Maria Teeuwen.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Wilhelmina Gertrudis, geboren te Haelen op 23 februari 1912.
    Zij is getrouwd te Asten op 14 februari 1936 met Hendrikus Adrianus Peeters, geboren te Asten op 14 april 1906, zoon van Antonie Peeters en Antonetta Joosten.
  • 8 : Doodgeboren zoon, geboren te Haelen op 8 april 1920.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina