Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Mathijs van Nisselroij, timmerman, geboren te Helden op 18 februari 1841, overleden te Haelen op 23 augustus 1912, zoon van Joannes van Nisselroij en Gertrudis Peeters.


Hij is getrouwd te Helden op 14 juni 1869 met
Willemina Hubertina Ebisch, geboren te Helden op 12 mei 1844, dochter van Martinus Ebisch en Anna Maria Peters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus, sigarenmaker, landbouwer en koopman, geboren te Helden op 21 januari 1875.
    Hij is getrouwd te Helden op 23 oktober 1905 met Beatrix Jeucken, geboren te Helden rond 1882, dochter van Pieter Jacobus Jeucken en Johanna Maria Teeuwen.
  • 2 : Jacob, handelsreiziger, geboren te Helden op 3 april 1878.
    Hij is getrouwd te Meijel op 31 juli 1911 met Anna van den Heurik, geboren te Meijel op 28 februari 1886, dochter van Francis van den Heurik en Johanna van Daal.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina