Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Willem Allertz, akkerman en slachter, geboren te Swalmen op 16 februari 1815, zoon van Willem Alers en Elisabeth Peters.


Hij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 11 april 1842 met
Anna Gertrudes Leijendeckers, huisvrouw, geboren te Maasniel op 18 december 1809, dochter van Frans Leijendeckers en Jacomina Leijendeckers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina Hubertina, geboren te Swalmen op 22 mei 1843.
    Zij is getrouwd te Swalmen op 30 mei 1870 met Theodorus Geraedts, smid, geboren te Swalmen op 9 maart 1831, zoon van Hendrik Geraedts en Berdina Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina