Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerardus van den Oever, landbouwer.


Hij was gehuwd met
Petronella Bekkers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, geboren te Berghem rond 1874.
    Zij was gehuwd (1) met Peter Schuijers.
    Zij is getrouwd te Helden op 29 september 1913 (2) met Joannes Maessen, landbouwer, geboren te Echt rond 1870, zoon van Peter Hubertus Maessen en Joanna Maria van Buggenum.
    (Hij was weduwnaar van Maria Catharina van Ophoven.)
  • 2 : Lambertus Marinus, schipper, geboren te Oss op 9 maart 1886, overleden te Horn op 5 februari 1958.
    Hij is getrouwd te Tegelen op 11 oktober 1915 met Maria Pelzer, geboren te Ubach over Worms op 6 januari 1897.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina