Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mechtildis Engels, landbouwster, geboren te Helden op 10 mei 1848, dochter van Hubertus Engels en Johanna Maria Kuppers.


Zij is getrouwd te Helden op 21 mei 1875 met
Willem Peeters, landbouwer, geboren te Maasbree op 2 mei 1839, zoon van Jan Peeters en Wilhelmina Trienekens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Johanna Hubertina, geboren te Maasbree rond 1880.
    Zij is getrouwd te Helden op 13 oktober 1913 met Everardus Manders, landbouwer, geboren te Someren rond 1883, zoon van Wilhelmus Manders en Catharina van Houts.
  • 3 : Maria, geboren te Maasbree rond 1883.
    Zij is getrouwd te Helden op 15 april 1918 met Peter Antonius Hubertus van den Broek, landbouwer, geboren te Belfeld rond 1887, zoon van Gerardus Hubertus van den Broek en Catharina Derikx.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina