Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Flecken.


Zij was gehuwd met
Henricus Helwegen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Gerlacus, veerman, geboren te Roermond, gedoopt op 5 januari 1792, overleden te Baarlo op 22 februari 1831.
    Hij is getrouwd te Maasbree op 3 mei 1817 met Joanna Gertrudis Rutten, geboren te Baarlo op 8 juli 1796, overleden aldaar op 31 januari 1831, dochter van Joannes Rutten en Maria Anna Holten.
  • 2 : Gertrudis, geboren te Roermond op 20 oktober 1799, overleden aldaar op 2 november 1850.
    Zij is getrouwd te Horn op 13 april 1825 met Henricus Cornelissen, akkerknecht en landbouwer, geboren te Panheel op 22 december 1796, overleden te Roermond op 25 augustus 1861.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina