Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Netjens, geboren te Weert op 2 november 1727, overleden te Grathem op 22 december 1799.


Zij is getrouwd te Weert op 30 september 1753 voor de kerk met
Wilhelmus Oolders, overleden te Grathem op 23 december 1782.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Adrianus, akkerman, geboren te Weert op 4 maart 1756, overleden te Grathem op 10 februari 1821.
    Hij is getrouwd te Grathem op 26 oktober 1783 voor de kerk met Anna Geertrudis Verkennis, akkervrouw, geboren te Hunsel op 31 december 1750, overleden te Wessem-Oler op 29 december 1815, dochter van Willem Verkennis en Clara Veugen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina