Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Pleunis, geboren te Grathem rond 1748, overleden te Grathem Gehucht Oler op 24 januari 1823, dochter van Michiel Pleunis en Catharina Janssen.


Zij was gehuwd met
Jan van Otto.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Nederweert-Leveroy op 19 april 1780, overleden te Grathem op 21 november 1824.
    Zij was gehuwd met Pieter Reuten, landbouwer, geboren te Herten rond 1782, overleden te Nederweert op 18 november 1851, zoon van Joannes Reuten en Cornelia Sangers.
    (Hij is later getrouwd te Grathem op 24 april 1829 met Joanna Maria Mussen, landbouwster, geboren te Nederweert op 8 december 1771, overleden te Oler-Grathem op 6 maart 1840, dochter van Pieter Mussen en Maria Coppen. (Zij was weduwe van Willem Vogels, geboren te Nederweert rond 1766, overleden aldaar op 4 maart 1825, zoon van Mathieu Vogels en Angelique Walckers.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina