Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Meulen, landbouwster, geboren te Stramproy op 9 oktober 1818, dochter van Pierre Meulen en Mathei Buelens.


Zij is getrouwd te Stramproy op 10 september 1841 met
Jean Guillaume Rietra, ambtenaar en schoenmaker, geboren te Klimmen op 14 september 1809, zoon van Joannes Werner Rietra en Anna Maria Sijben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus Josephus, smid, geboren te Stramproy op 16 januari 1844, overleden te Maasniel op 22 november 1918.
    Hij was gehuwd met Gertrudis Elisabeth Ronckers, geboren te Maasniel op 4 oktober 1849, overleden aldaar op 16 mei 1928, dochter van Pierre Mathias Ronckers en Maria Sibilla Dieterich.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina