Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Martinus Triepels, metselaar, geboren te Haelen op 29 augustus 1914, overleden op 14 februari 1980, begraven te Haelen, zoon van Petrus Hubertus Triepels en Maria Catharina Ingeveld.


Hij is getrouwd te Nederweert op 2 oktober 1942 met
Anna Maria Seerden, geboren te Nederweert op 25 mei 1917, overleden op 19 augustus 1981, begraven te Haelen, dochter van Martinus Seerden en Maria Catharina Beerens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina