Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Antonetta Hubertina Schreurs, geboren te Horn op 2 februari 1903, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 12 december 1984, begraven te Horn, dochter van Jacobus Schreurs en Maria Christina Keuven.


Zij is getrouwd te Horn op 17 oktober 1930 met
Michiel Antoon Hubert Graef, landbouwer, geboren te Horn op 22 november 1898, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 22 november 1978, begraven te Horn, zoon van Sofrijn Hubert Graef en Barbara Hubertina Alers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Severinus Hubertus, metselaar en aannemer, geboren te Horn op 15 augustus 1931, overleden te Haelen op 4 mei 1995, begraven aldaar.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina