Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathijs Antoon Frans Hubert Keijaerts, steenfabrieksarbeider.


Hij was gehuwd met
Clara Maria Scheijvens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Ludovicus, fabrieksarbeider, geboren te Thorn op 1 maart 1925, overleden voor 2003.
    Hij is getrouwd te Neer op 25 oktober 1954 met Grada Elisabeth Cornelia Bongers, dienstbode en fabrieksarbeidster, geboren te Neer op 12 juni 1931, overleden op 12 september 2003, dochter van Joseph Bongers en Elisa Petronella Verheijden.
  • 2 : Maria Josephina Mathea, geboren te Merkelbeek rond 1934, wonende te Thorn, overleden te Hunsel op 10 februari 1950.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina