Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerardus van Lier, akkerknecht, geboren te Helden rond 1801, overleden aldaar op 31 januari 1863, zoon van Jacobus van Lier en Willemina Groenen.


Hij is getrouwd te Helden op 6 november 1833 met
Maria Meijsenborg, geboren te Maasbree op 15 februari 1810, overleden te Helden op 16 maart 1875, dochter van Johannes Meijsenborg en Joanna van Lier.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus, akkerknecht en landbouwer, geboren te Helden op 27 februari 1834, overleden te Heythuysen op 18 februari 1899.
    Hij is getrouwd te Helden op 24 augustus 1860 met Catharina van den Beuken, akkermeid en landbouwster, geboren te Helden op 17 oktober 1836, overleden na 1897, dochter van Joannes van den Beuken en Theodora Timmermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina