Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jean op de Drinck.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Gubbels, geboren te Baexem rond 1754, overleden aldaar op 9 september 1836, dochter van Wilhelmus Gubbels en Joanna Beijes.
(Zij was later gehuwd met Christiaan Coles, geboren te Grathem rond 1731, overleden te Baexem op 14 juli 1801, zoon van Antoine Koolens.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willem, landbouwer, geboren te Baexem, gedoopt op 8 maart 1799, wonende te Baexem, overleden aldaar op 9 december 1843.
    Hij is getrouwd te Beegden op 16 januari 1805 met Maria Helena Schreurs, landbouwster, geboren te Beegden rond 1780, wonende te Baexem, overleden aldaar op 13 april 1841, dochter van Gerardus Schreurs en Margareta Weerens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina