Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anne Spe.


Zij was gehuwd met
Wilhelmus Reuten, dagloner, geboren te Herten in het jaar 1767, zoon van Chretien Ruijten en Marguerite Bauten.
(Hij is later getrouwd te Beegden op 3 juli 1811 met Anna Maria Spee, dagloonster, geboren te Beegden op 18 september 1769, dochter van Hendrikus Spée en Gertrudis Pijls. (Zij was weduwe van Conrardus Houtakkers.))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonardus, molenaarsknecht, geboren te Beegden op 15 september 1802, overleden te Heel en Panheel op 18 december 1862.
    Hij is getrouwd te Grathem op 17 juni 1842 met Joanna Geraards, dienstmeid, geboren te Heel op 21 oktober 1814, overleden te Neeritter op 20 december 1849, dochter van Gerardus Geraerts en Catharina Campen.
  • 2 : Christiaan, geboren te Beegden rond 1804, wonende te Beesel, overleden aldaar op 5 september 1866.
    Hij was gehuwd met Sophia Knopstein.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina