Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Henrica Joanna Wilmsen, geboren rond 1925, overleden in maart 2013.


Zij was gehuwd met
Wilhelmus Hubertus Suntjens, fabrieksarbeider, geboren op 2 april 1927, overleden te Roermond (Z) op 13 juli 1984, begraven te Roggel Heibloem op 17 juli 1984.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Gerardus Johannes, geboren te Heythuysen rond 1959, overleden te Roggel op 31 maart 1966.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina