Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronille Adams, geboren te Baexem op 13 augustus 1807, overleden te Thorn op 17 september 1842, dochter van Chretien Adams en Anne Elisabeth Knippenbergh.


Zij is getrouwd te Thorn op 22 juli 1837 met
Franciscus Nederdael, kuiper, geboren te Thorn op 5 januari 1800, overleden aldaar op 26 juni 1875, zoon van Fredericus Josephus Nederdael en Rosalia Parren.
(Hij is eerder getrouwd te Thorn op 1 mei 1824 met Joanna Mechtildis Stakenborg, overleden te Thorn op 7 mei 1836, dochter van Laurens Stakenborg en Gertreud Coenegras. Hij is later getrouwd te Thorn op 30 september 1843 met Maria Cecilia Aben, dochter van Jan Aben en Elisabeth van Montfort.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pieter Martinus Hubertus, veldwachter, geboren te Thorn op 7 april 1840.
    Hij was gehuwd (1) met Cornelia Henderickx.
    Hij is getrouwd te Roermond op 20 april 1871 (2) met Joanna Smeets, dienstmeid, geboren te Haelen op 15 april 1838, dochter van Rénés Smeets en Anne Catherine Pluimen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina