Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jeanne Puts.


Zij was gehuwd met
Leonarde Klerckx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henry, slager, geboren te Beegden rond 1755.
    Hij is getrouwd te Beegden op 9 januari 1805 met Marie in de Reip, geboren te Linne rond 1852, dochter van Anthoine in de Reip en Elisabeth Nijssen.
  • 2 : Helena, akkerbouwster, geboren rond 1758, overleden te Hunsel-Ell op 5 juli 1838.
    Zij is getrouwd te Baexem op 3 mei 1791 voor de kerk met Mathias Curvers, akkerbouwer, geboren te Heythuysen rond 1755, overleden aldaar op 20 september 1829, zoon van Mathieu Curvers en Cornelia Verstegen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina