Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margarite van Herten, landbouwster, geboren te Roermond rond 1749, overleden te Horn op 25 november 1831, dochter van Egidius van Herten en Petronella Bongaerts.


Zij was gehuwd met
Guilliaume Timmermans, landbouwer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, landbouwster, geboren te Horn op 29 september 1785.
    Zij is getrouwd te Swalmen op 17 juli 1810 met Willem Conrardus Ramakers, landbouwer, geboren te Swalmen op 17 maart 1783, zoon van Christopher Ramakers en Maria Meevissen.
  • 2 : Petronelle, geboren te Beegden op 21 augustus 1789.
    Zij is getrouwd te Beegden op 9 januari 1815 met Jean Theodore Wackers, geboren te Herkenbosch op 10 september 1785, zoon van Rener Wackers en Gertrude Willms.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina