Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Francois Soentiens, dagloner en akkerman, geboren te Maasniel op 9 juli 1777, zoon van Jean Soentiens en Christine Janssen.


Hij is getrouwd te Beegden op 10 februari 1808 met
Martine Linssen, geboren te Beegden op 4 februari 1770, dochter van Jean Linssen en Margarite Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Christina, dienstmeid en landbouwster, geboren te Beegden op 24 mei 1809, overleden te Horn op 29 maart 1872.
    Zij is getrouwd te Horn op 7 april 1834 met Peter Stemkens, akkerknecht en landbouwer, geboren te Horn op 5 februari 1800, overleden aldaar op 24 april 1878, zoon van Wilhelmus Stemkens en Maria Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina