Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Aldegonda Linnaerts, landbouwster, geboren te Beegden op 12 maart 1777, dochter van Stephanus Linnaerts en Maria Schreurs.


Zij was gehuwd (1) met
Joannes Gorissen, overleden te Heel op 10 april 1829.

Uit dit huwelijk:

Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 21 augustus 1830 (2) met
Joannes Arets, dagloner, geboren te Grathem rond 1765, zoon van Peter Arets en Marie Stappers.
(Hij was weduwnaar van Maria Craenen, dagloonster, geboren rond 1757, overleden te Grathem op 23 december 1829, dochter van Laurentius Craenen en Joanna Eijkheuvels.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina