Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Agnes van Herten.


Zij was gehuwd met
Jacobus Evers, akkerman.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Sibilla, geboren te Beegden op 8 juni 1796.
    Zij is getrouwd te Beegden op 7 januari 1824 met Joannes Petrus Spelten, akkerknecht, geboren te Erkelenz (D) op 8 maart 1790, zoon van Joannes Spelten en Anna Maria Veilen.
  • 2 : Gertrudis, landbouwster, geboren te Beegden op 15 maart 1799.
    Zij is getrouwd te Beegden op 28 april 1829 met Peter Clercx, landbouwersknecht en landbouwer, geboren te Heel op 28 maart 1799, zoon van Franciscus Clerx en Maria Muijsen.
  • 4 : Petronille, geboren te Horn op 15 april 1806.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina