Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Conrardus Houtakkers.


Hij was gehuwd met
Anna Maria Spee, dagloonster, geboren te Beegden op 18 september 1769, dochter van Hendrikus Spée en Gertrudis Pijls.
(Zij is later getrouwd te Beegden op 3 juli 1811 met Wilhelmus Reuten, dagloner, geboren te Herten in het jaar 1767, zoon van Chretien Ruijten en Marguerite Bauten. (Hij was weduwnaar van Anne Spe.))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, landbouwer, geboren te Beegden rond 1798.
    Hij was gehuwd (1) met Maria Helena Lipsen.
    Hij is getrouwd te Beegden op 6 februari 1832 (2) met Anna Maria op 't Brouk, geboren te Beegden rond 1801, dochter van Hendrik op 't Broeck en Gertrudis Franssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina