Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Peeters, landbouwster, geboren te Neeritter op 23 september 1774, dochter van Guillaume Peeters en Elisabeth Reijven.


Zij is getrouwd te Neeritter op 18 oktober 1805 met
Gerardus Clerckx, landbouwer, geboren te Thorn op 10 maart 1779, zoon van Henrij Clerckx en Chatrine Elisabeth Lamerichs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jean, dienstknecht, geboren te Neeritter op 10 december 1806, overleden te Beegden op 5 december 1857.
    Hij is getrouwd te Beegden op 8 februari 1834 met Christina Soentjens, dienstmeid, geboren te Beegden op 12 oktober 1808, overleden aldaar op 17 december 1875, dochter van Jacobus Soentjens en Margaretha Vossen.
  • 2 : Henri, geboren te Neeritter op 11 februari 1808.
  • 3 : Jean Mathieu, geboren te Thorn rond 1810, overleden te Ittervoort-Beersel op 2 maart 1813.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina