Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hamen.


Zij was gehuwd met
Charles Ferdinand Jozeph Javaux, rijksambtenaar.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Louis Jozeph, geboren te Swalmen rond 1838, overleden te Buggenum op 16 oktober 1842.
  • 2 : Wilhelmina, modewerkster, geboren te Buggenum op 24 februari 1842, overleden te Susteren op 8 januari 1910.
    Zij is getrouwd te Susteren op 19 november 1866 met Willem Wolfs, schoenmaker, geboren te Susteren op 8 september 1827, overleden aldaar op 20 augustus 1909, zoon van Mathijs Wolfs en Catharina Bommen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina