Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Habraken, geboren te Nederwetten rond 1768, overleden te Grathem op 5 juni 1828, zoon van Adrianus Habraken en Elisabeth Kinderen.


Hij is getrouwd te Maarheze voor de kerk met
Antonetta Grunsven, geboren te Lierop.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Arnoldus, koopman, geboren te Lierop op 7 december 1799, overleden te Horn op 24 augustus 1842.
    Hij is getrouwd te Haelen op 28 oktober 1833 met Ludovica Verkennis, dienstmeid, geboren te Grathem op 3 november 1798, overleden te Horn op 21 oktober 1861, dochter van Paulus Verkennis en Joanna Timmermans.
  • 2 : Francois, geboren te Lierop, gedoopt aldaar op 9 december 1801, overleden te Grathem op 3 september 1811.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina