Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus de Vries, landbouwersknecht en landbouwer, geboren te Heel op 16 november 1806, zoon van Hubertus de Vries en Maria Catharina Janssen.


Hij is getrouwd te Beegden op 25 april 1843 met
Johanna Spee, dienstmeid, geboren te Beegden op 2 maart 1822, dochter van Rutgerus Spee en Anna Catharina Schreurs.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Peter Joannes, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1859.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 2 mei 1890 met Anna Catharina Hubertina Houtackers, geboren te Heel en Panheel rond 1859, dochter van Leonardus Houtackers en Maria Helena Knoops.
  • 4 : Peter Hubertus, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1861.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 19 april 1895 met Joanna Hubertina Vissers, geboren te Heel en Panheel rond 1869, dochter van Peter Vissers en Odilia Clout.
  • 5 : Joanna Cornelia, geboren te Heel en Panheel rond 1864.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 4 januari 1895 met Johannes Theodorus Bijlmakers, metselaar, geboren te Heel en Panheel rond 1870, zoon van Peter Mathijs Bijlmakers en Maria Catharina Elisabeth Coenen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina