Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Raemaekers, arbeidster, geboren te Beegden op 7 mei 1771, dochter van Pierre Raemaekers en Petronelle Crijnts.


Zij is getrouwd te Beegden op 23 juni 1819 met
Joannes Franssen, koster, geboren te Beegden op 18 november 1765, zoon van Godefridus Franssen en Henriette Minnens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, landbouwster, geboren te Beegden op 10 april 1801.
    Zij is getrouwd te Beegden op 30 september 1833 met Hendricus Verlinden, landbouwer, geboren te Beegden op 28 september 1795, zoon van Peter Verlinden en Catharina Vossen.
  • 3 : Hendrina, geboren te Beegden op 23 juli 1810.
    Zij is getrouwd te Beegden op 27 januari 1845 met Willem Linssen, geboren te Beegden op 29 maart 1809, zoon van Gerard Linssen en Clara op 't Roodt.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina