Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Engels, dienstmeid, geboren te Horn rond 1796, overleden aldaar op 8 oktober 1828, dochter van Simon Engels en Christina Vermeulen.


Zij is getrouwd te Horn op 7 april 1818 met
Jacob Gubbels, akkerman en landbouwer, geboren te Horn rond 1777, overleden aldaar op 29 januari 1856, zoon van Joannes Gubbels en Aldegonda Colbers.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Simon, geboren te Horn op 27 maart 1828, overleden aldaar op 29 november 1828.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina