Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Hoekx.


Zij was gehuwd met
Martinus Boumen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joseph, dagloner, geboren te Beegden op 18 augustus 1761.
    Hij is getrouwd te Beegden op 29 juli 1802 (1) met Petronelle Hooghmans, geboren te Beegden op 25 mei 1765, dochter van Leonarde Hooghmans en Jeanne Boumen.
    Hij is getrouwd te Beegden op 1 augustus 1802 (2) met Catharine Nelissen, geboren te Heel op 17 juli 1766, dochter van Henrij Nelissen en Christine Vissers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina