Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Jan Fonteijn, landbouwer, geboren te Beegden op 16 mei 1852, zoon van Martinus Fonteijn en Wilhelmina Hoogmans.


Hij is getrouwd te Herten op 21 oktober 1875 met
Anna Catharina Roumen, geboren te Herten, dochter van Jacobus Roumen en Joanna Elisabeth van Pol.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martinus Hubertus, tramconducteur, geboren te Nunhem op 4 maart 1887, overleden te Venlo op 15 oktober 1941.
    Hij is getrouwd te Maasbree op 11 april 1913 met Hubertina Helena Wekx, naaister, geboren te Venlo op 9 januari 1889, overleden te Sittard op 9 december 1966, begraven te Blerick, dochter van Joannes Hubertus Wekx en Anna Maria Hubertina Offergelt.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina