Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margaretha Hubertina Evers, dienstmeid, geboren te Horn op 27 juni 1844, overleden te Roermond op 6 november 1911, dochter van Anthoin Evers en Anne Peters.


Zij is getrouwd te Roermond op 1 augustus 1872 met
Henricus Hubertus Pollen, schrijnwerker, geboren te Roermond op 4 april 1834, overleden aldaar op 17 juli 1904, zoon van Henricus Pollen en Albertina Schoenmakers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina