Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Hubert Heeskens, dienstknecht, geboren te Beegden op 12 maart 1846, zoon van Franciscus Heeskens en Catharina Pleunissen.


Hij is getrouwd te Beegden op 24 juli 1871 met
Maria Catharina Hoogmans, geboren te Beegden op 29 januari 1845, dochter van Joannes Hoogmans en Marie Gertrude Cantelberg.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Frans, geboren te Beegden rond 1873, overleden te Grathem op 1 september 1931.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina