Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Gertrudis Hubertina Evers, geboren te Horn op 28 april 1852, overleden te Linne op 25 november 1921, dochter van Anthoin Evers en Anne Peters.


Zij is getrouwd te Horn op 21 april 1879 met
Antonius Hubertus Houben, landbouwer, geboren te Linne op 13 juni 1850, overleden aldaar op 21 juli 1912, zoon van Peter Houben en Margaretha Peters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Hubert, hoofd der school, geboren te Linne op 13 november 1883.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 1 mei 1918 met Clementina Anna Catharina Arnoldina Hobus, geboren te Nederweert op 23 november 1890, overleden te Boxmeer op 5 februari 1965, begraven te Roermond-Tussen de Bergen, dochter van Joannes Matheus Hobus en Anna Maria Helena Hubertina Greijmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina