Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerard Mathijs Mevissen, dienstknecht, geboren te Beegden op 21 september 1855, overleden aldaar op 13 april 1903, zoon van Theodoor Mevissen en Petronella Keijaerts.


Hij is getrouwd te Beegden op 30 januari 1880 met
Allegondis Hubertina Hendrijckx, dienstmeid, geboren te Heel en Panheel op 22 januari 1841, dochter van Pierre Hendrikx en Petronella Seuntjens.
(Zij is eerder getrouwd te Beegden op 6 oktober 1868 met Adrianus Hubertus Pipers, dienstknecht, geboren te Beegden op 1 oktober 1840, overleden aldaar op 11 september 1877, zoon van Peter Pipers en Anna Maria Meeuwissen. Zij is eerder getrouwd te Beegden op 20 november 1878 met Hermanus Eijkelhard, dienstknecht, geboren te Ophoven (B) op 16 juli 1841, overleden te Beegden op 15 december 1878, zoon van Bernardus Eijkelhard en Ida Janssen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina