Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Timmermans, geboren te Horn op 9 maart 1827, dochter van Jan Mathis Timmermans en Petronella Klompen.


Zij is getrouwd te Beegden op 14 februari 1849 met
Peter van Geneijgen, radmaker, geboren te Beegden op 9 maart 1820, zoon van Mathias van Geneijgen en Anna Catharina Schreurs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, geboren te Beegden op 7 april 1852.
    Zij is getrouwd te Beegden op 26 november 1877 met Hendrik Hubert Scheepers, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 4 juni 1839, zoon van Joannes Schepers en Petronella Nijskens.
  • 3 : Anna Maria Hubertina, geboren te Beegden rond 1861.
    Zij is getrouwd te Beegden op 22 september 1892 met Joannes Josephus Cornelus Ament, hoofd der school, geboren te Stramproy rond 1864, zoon van Peter Joannes Ament en Helena Mathea Reijers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina