Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina van Herten, landbouwster, geboren te Beegden op 7 mei 1822, dochter van Guilleaume van Herten en Maria Josephina Franssen.


Zij is getrouwd te Beegden op 30 juni 1852 met
Henricus Severinus Schreurs, landbouwer, geboren te Beegden op 1 augustus 1829, zoon van Gerardus Schreurs en Petronella Wassenberg.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Margaretha, dienstmeid en landbouwster, geboren te Beegden op 10 januari 1858, wonende te Heel.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 22 april 1881 met Renier Rutten, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 27 januari 1847, overleden voor 1923, zoon van Christiaan Rutten en Elisabeth Violet.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina