Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Schreurs, geboren te Beegden op 5 april 1862, wonende te Haelen, overleden te Baexem op 3 november 1951, dochter van Henricus Severinus Schreurs en Maria Catharina van Herten.


Zij is getrouwd te Beegden op 22 september 1892 met
Reinier Theunissen, landbouwer, geboren te Beegden rond 1857, overleden te Haelen op 24 januari 1923, zoon van Severinus Theunissen en Petronella Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Gerard Hubert, geboren te Beegden rond mei 1905, overleden te Haelen op 23 januari 1906.
  • 5 : Gerardus, landbouwer, geboren te Haelen op 30 november 1906, wonende aldaar, overleden op 6 oktober 1967, begraven te Baexem.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 18 september 1937 met Margaretha Johanna Heber, geboren op 9 augustus 1915, wonende te Haelen, overleden op 4 december 1979, begraven te Baexem.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina