Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jozef Hubert Raemaekers, dienstknecht en landbouwer, geboren te Baexem op 1 juni 1834, overleden te Beegden op 24 april 1919, zoon van Godefridus Raemaekers en Gertrudis Hoeckx.


Hij is getrouwd te Beegden op 14 oktober 1863 met
Cornelia in der Hees, geboren te Heel op 23 september 1837, dochter van Andreas in der Hees en Elisabeth Hemels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, geboren te Beegden rond 1866.
    Zij is getrouwd te Beegden op 24 april 1903 met Martinus Joosten, landbouwer, geboren te Stramproy op 9 februari 1850, overleden te Beegden op 28 mei 1924, zoon van Chretien Joosten en Marie Elisabeth Korsten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina