Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Aldegonda Cramers, geboren te Nederweert op 7 september 1905, overleden op 21 september 1997, dochter van Johannes Cramers en Catharina Piepers.


Zij is getrouwd te Baexem op 24 juni 1932 met
Antonius Martinus Hubertus Hendrikx, landbouwer, geboren te Nederweert op 23 juli 1905, overleden op 10 februari 1999, zoon van Peter Jacobus Hendrikx en Helena Bongers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Gerardus Mechtilda Maria, geboren te Nederweert rond april 1942, overleden te Weert op 15 januari 1943.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina