Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerardus Theunissen, landbouwer, geboren te Haelen op 30 november 1906, overleden op 6 oktober 1967, begraven te Baexem, zoon van Reinier Theunissen en Anna Maria Schreurs.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 18 september 1937 met
Margaretha Johanna Heber, geboren op 9 augustus 1915, overleden op 4 december 1979, begraven te Baexem.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertina Gerarda Elisabeth, geboren te Haelen rond 1944, overleden te Heel en Panheel op 2 november 1950.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina