Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Elisabeth Theunissen, geboren te Heel en Panheel rond 1894, overleden te Haelen op 15 april 1937, dochter van Reinier Theunissen en Anna Maria Schreurs.


Zij is getrouwd te Haelen op 30 mei 1927 met
Joannes Wilhelmus van Tongerloo, landbouwer, geboren te Heythuysen op 13 januari 1894, overleden te Haelen op 19 maart 1937, zoon van Pieter Jacobus van Tongerloo en Mathilda Peerlings.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik Renier Hubert, geboren te Haelen rond 1931, overleden te Baexem op 1 december 1939.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina