Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Elisabeth Timmermans, geboren te Horn op 22 maart 1824, dochter van Jan Mathis Timmermans en Petronella Klompen.


Zij is getrouwd te Horn op 9 mei 1846 met
Peter Franssen, schoolonderwijzer, geboren te Beegden op 14 juli 1807, zoon van Joannes Franssen en Catharina Raemaekers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Mathijs Hubert, landbouwer, geboren te Beegden rond 1864.
    Hij is getrouwd te Beegden op 1 mei 1903 met Barbara Hubertina van Helden, geboren te Herten rond 1874, dochter van Gerardus Hubertus van Helden en Ida Hubertina van Herten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina