Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrina Franssen, geboren te Beegden op 23 juli 1810, dochter van Joannes Franssen en Catharina Raemaekers.


Zij is getrouwd te Beegden op 27 januari 1845 met
Willem Linssen, geboren te Beegden op 29 maart 1809, zoon van Gerard Linssen en Clara op 't Roodt.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Clara Catharina, geboren te Beegden rond 1848.
    Zij is getrouwd te Beegden op 21 juni 1888 met Joseph Lambertus Janssens, landbouwer, geboren te Thorn rond 1857, zoon van Antonius Adolphus Hubertus Janssens en Joanna Catharina Geelen.
    (Hij is later getrouwd te Beegden op 28 april 1905 met Joanna Clerx, geboren te Beegden rond 1849, dochter van Jan Hendrik Clerx en Anna Catharina Verlinden.)
  • 4 : Hendrik, hoofd der school, geboren te Beegden op 15 mei 1856.
    Hij is getrouwd te Grubbenvorst op 13 april 1883 met Maria Agnes van den Hombergh, geboren te Velden op 12 december 1855, overleden te Grubbenvorst op 14 september 1926, dochter van Leonardus van den Hombergh en Anna Gertrudis Haanen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina