Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Laurins Opvelt.


Hij was gehuwd met
Catharina Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Laurens, dagloner, geboren te Grathem rond 1769, overleden te Heythuysen op 23 augustus 1852.
    Hij is getrouwd te Baexem op 17 juli 1796 voor de kerk met Catharina Deckers, dagloonster, geboren te Heythuysen, gedoopt aldaar op 30 april 1776, overleden aldaar op 20 januari 1856, dochter van Wilhelmus Deckers en Maria op 't Roodt.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina